Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ


Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι ρυζάλευρο
  • 4 φλιτζάνια κρύο γάλα
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • βούτυρο για το ταψί (αρκετό)
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη

 

Τρόπος μαγειρέματος



  • 1  Ανακάτεψε το γάλα, το ρυζάλευρο και την ζάχαρη και   σιγόβρασε σε χαμηλή φωτιά ώσπου να γίνει μια σφιχτή κρέμα
  • 2  Άλειψε ένα ταψί με βούτυρο και πασπάλισε με την ζάχαρη άχνη
  • 3  Ρίξε την κρέμα και στρώσε σε όλο το ταψί
  • 4  Βάλε το ταψί στη φωτιά και άφησε ώσπου να καεί η ζάχαρη σιγά-σιγά
  • 5  Άφησε το γλυκό να κρυώσει 20 λεπτά
  • 6  Κόψε σε λωρίδες και σέρβιρε
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου