Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΜΠΕΚΡΗ ΜΕΖΕ (ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ Κ.)


ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινό κρέας
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ποτηράκι λευκό κρασί
1 πιπεριά πράσινη
το χυμό από μισό λεμόνι
αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
μισή κούπα ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε με λάδι το κρεμμυδάκι φρέσκο και το χοιρινό. Σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε ρίγανη αλάτι πιπέρι.....και μια πιπεριά. Τα αφήνουμε να ψηθούν και στο τέλος προσθέτουμε το χυμό φρέσκου λεμονιού. Αφήνουμε να φύγει όλο το ζουμί και να μείνει με το λαδάκι του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου