Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑΣ ΚΟΡΜΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ!



Υλικά Δημιουργίας
250γρ μπισκότα βουτύρου
150γρ κουβερτούρα
450γρ σοκολάτα γάλακτος
200γρ κρέμα γάλακτος
2 βανίλιες
150γρ μαργαρίνη
Καλλιτεχνική Διαδικασία
Λιώνουμε τις σοκολάτες στη μαργαρίνη. Χτυπάμε ελαφρά την κρέμα γάλακτος με τις βανίλιες και την ενώνουμε με τις λιωμένες σοκολάτες. Σε μια μακρόστενη φόρμα κέικ στρώνουμε λαδόκολλα και  βάζουμε μια στρώση μπισκότα και ρίχνουμε από πάνω μια στρώση κρέμα σοκολάτας ίσα ίσα να καλυφτούν τα μπισκότα. Συνεχίζουμε με άλλη μια στρώση μπισκότα και κρέμας μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά. Τελειώνουμε με την κρέμα σοκολάτας. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για μερικές ώρες να πήξει η σοκολάτα. Βγάζουμε προσεκτικά το γλυκό από τη φόρμα με τη βοήθεια της λαδόκολλας και την αφαιρούμε εντελώς.

 chocosplash.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου