Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ - ΓΛΥΚΑ LIGHT



ΥΛΙΚΑ:
  • 400 ml κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
  • 200 ml γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
  • 90 γρ. κακάο σκόνη
  • 3/4 του φλυτζ. ζάχαρη (μπορείτε να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη με κάποια γλυκαντική ουσία της αρεσκείας σας. Η ποσότητα πρέπει να είναι ανάλογη με τη γλυκαντική ουσία που θα επιλέξετε).

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ρίχνετε σε ένα μικρό μπολ την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι, τη γλυκαντική ουσία και το κακάο και τα ανακατεύετε καλά με μίξερ στη μεσαία ταχύτητα μέχρι η μους να σταθεί. Στη συνέχεια τοποθετείτε το μπολ με τη μους στο ψυγείο 2-3 ώρες για να παγώσει καλά.
Σερβίρετε σε μικρά μπολ παγωτού ή σε ποτήρια με ποδαράκι.

(150 Θερμίδες ανά μερίδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου